Δευτέρα, Απριλίου 30, 2018

Η δήλωση του γενικού αρχηγού του ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ


Από γενικό αρχηγό Παλλαυρεωτικού
Κωνσταντίνο Στρατή.

«Η ομάδα Α.Π.Σ. Παλλαυρεωτικός πέτυχε έναν άθλο με 19 νίκες, 5 ισοπαλίες και 6 ήττες, τη χρονιά που μας πέρασε, με αποτέλεσμα να ανέβει στην Α’ κατηγορία, για πρώτη φορά μετά από 90 χρόνια ιστορίας της.
Αν κοιτάξουμε λίγο πιο πίσω θα ανακαλύψουμε πως το σημερινό αποτέλεσμα μόνο τυχαίο δεν είναι. Επί σειρά ετών αγωνίστηκαν άνθρωποι για αυτό, εντός και εκτός των γηπέδων.
Και εδώ θέλω να αναφέρω τον αείμνηστο Αναστάσιο Βρούστη, ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣΑΝΑ και «ψυχή» της ομάδας του Παλλαυρευωτικού επί σειρά ετών, όπου χωρίς το συνεχή και αδιάλειπτο αγώνα του δε θα ήμασταν σήμερα εδώ. Όπως, επίσης, και τον εκλιπόντα πρόεδρο του Ολυμπιακού Λαυρίου Μιχάλη Τσίκλο, τη βοήθεια του οποίου δεχτήκαμε πολλάκις και η οποία συνεχίζεται από την τωρινή διοίκηση.
Και έρχομαι τώρα στους παίκτες μας, ενεργούς και μη, να αποδώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, λαμβάνοντας υπ’ όψιν μου και εκείνους που απουσιάζουν λόγω σπουδών, στρατού κλπ. Οι παίκτες όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.
Αναμφισβήτητα, η καθοδήγηση, η πειθαρχία και η εμπειρία προπονητών, γυμναστών και βοηθών, συγκεκριμένα κ. Νίκου Ζαγουρή, κ. Αλέξη Σακελαρίου και κ. Σταύρου Ούσιου, συνέβαλλαν στην ανοδική πορεία της ομάδας. Το κλίμα αμοιβαίου σεβασμού και αγαστής συνεργασίας έφερε την ομάδα στο σημείο αυτό.
Ο πρόεδρος κ. Ιωάννης Πασχάλης και όλη η διοίκηση παρείχαν ο,τιδήποτε ήταν απαραίτητο ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συλλόγου αλλά και η μέγιστη απόδοση των παικτών.
Βοηθός μας σε αυτή την προσπάθεια υπήρξε η χορηγός μας και γενική γραμματέας του συλλόγου κ. Νεκταρία Βικελή. Συμπεριλαμβανομένων επίσης των χορηγών μας κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, την εταιρεία Δέλτα Τάνκερ, το Δήμο Λαυρεωτικής, το καφέ Rivero, το καφέ μπαρ Aqua και τα υπόλοιπα καταστήματα της περιοχής μας.
Κλείνοντας, θέλω να αναφέρω την τεράστια συμβολή των οπαδών μας σε όλη αυτή την προσπάθεια. Χωρίς τη δική τους υποστήριξη και εμπιστοσύνη θα ήταν ακατόρθωτο αυτό το αποτέλεσμα.
Ελπίζω και εύχομαι να γιορτάσουμε στο κοντινό μέλλον και άλλα τέτοια κατορθώματα.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου