Τρίτη, Ιανουαρίου 30, 2018

Πήρε Βαγγέλη ο Κεραυνός Κερατέας!

Την πρώτη του κίνηση στο χειμερινό παζάρι (πλην της ανταλλαγής Ασλλάνι-Μπρότσι) πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Κεραυνός. Η ομάδα της Κερατέας έκανε δικό της τον Παναγιώτη Βαγγέλη που άνηκε μέχρι πρότινος στη Λαυρεωτική. Παράλληλα, ο Κεραυνός είναι κοντά και σε τερματοφύλακα, αλλά η υπόθεση αυτή θα ολοκληρωθεί αύριο.
Ο Βαγγέλης είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και χαφ. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε οκτώ ματς με τη Λαυρεωτική, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Βάρης και πρόπερσι στον Κουβαρά. Στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Κεραυνού Κερατέας.
Παράλληλα ο Τάκης Μακροδημήτρης θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του «epsanastisentra» τον Γιώργο Τσούκα για τη συνεργασία που είχαν. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Είναι πραγματικά επαγγελματίας στο είδος του και θεωρώ ότι είναι πρότυπο για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Έχω συνεργαστεί με πολλούς παίκτες, αλλά αυτό που διέκρινα είναι ότι ακόμη και σε αυτήν την ηλικία δουλεύει σαν έφηβος στο γήπεδο, σαν να ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Πιστεύω ότι έχει πολλά να προσφέρει ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου