Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2017

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (3-2) 2-0

Ματσάρα στη Βούλα όπου ο τοπικός Άρης κέρδισε τα Γλυκά Νερά με 3-2, σε ένα παιχνίδι θρίλερ με Χιτσοκικό φινάλε. Από ένα ημίχρονο οι δυο ομάδες με τον Άρη να έχει το πρώτο μέρος, όπου και πέτυχε δυο γκολ με τον Χούντα στο 28΄ και τον Μήτσιο στο 42΄. Στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 46΄ αποβλήθηκε ο Λιόσης για τους γηπεδούχους. Τον ακολούθησε στα αποδυτήρια στο 64΄ο Νάνος από τα Γλυκά Νερά.

Στο επόμενο λεπτό ο Μπέντας μείωσε σε 2-1 και ο Μπουγατσιάς το έφερε στα ίσια πετυχαίνοντας το 2-2 στο 80΄. Όμως ο Άρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 92΄ ο Μουστεράκης ο οποίος είχε μπει πριν τέσσερα λεπτά στο παιχνίδι, πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Άρη κάνοντας το 3-2 κι έδωσε στην ομάδα του μια μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης Δραγάτης, με βοηθούς τους Μήταρη και Παπαδιώτη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Δαγγούλης) Κάρσος, Βελλής, Γιαννόπουλος, Πλίτσης, Βιδάλης, Λιόσης, Μήτρος (85΄Παναγιωτάκος), Μήτσιος (88΄Μουστεράκης), Χούντα (75΄Τρύμπος), Κοτζάι, Κοτλίδας (60΄Παπαδημητρόπουλος)


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης) Καταχανάκης, Συμβουλίδης, Μπέντας, Βατίστας, Γεωργάκας, Γιουβανέλης, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι (58΄Ρέκα), Χίσο, Λάζαρης (46΄Μπουγατσιάς)



Το ρεπορτάζ είναι του Δημήτρη Παναγιωτίδη
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου