Κυριακή, Δεκεμβρίου 03, 2017

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ - ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ 2-1





Πολύ ωραίο παιχνίδι από δυο ομάδες που πιστοποίησαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή. Για δυο αποτελέσματα έπαιζε η Παιανία και τα κατάφερε, μετά τα νίκη της με 2-1 επί του Παλλαυρεωτικού, ανέβηκε στην πρώτη θέση γκρεμίζοντας τον Παλλαυρεωτικό από την  κορυφή. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με το Λαύριο να έχει ευνοϊκό τον άνεμο. Στο 10΄βολίδα του Παπαδόπουλου έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Καραογλάνης, στο 17΄ λάθος του Πώχου, το εκμεταλλεύτηκε ο Λαγός αλλά στάθηκε άτυχος καθώς το πλασέ του πέρασε λίγα εκατοστά άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κάπα, στο 20΄ έγινε το 0-1 με απευθείας φάουλ ο Παπαδόπουλος αλα Ντελπιέρο έστειλε την μπάλα στο γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Καραογλάνη που είχε και τον ήλιο κόντρα. 


Το δεύτερο μέρος ανήκει στην Παιανία όπου ήταν καταιγιστική. Η ομάδα του Νίκου Ζαγουρή δέχτηκε  τρομερή πίεση από τους Παιανιώτες. Στο 50΄ ο Μιρτάι με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, στο 60΄φάουλ του Γκόμπλια λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κάπα, στο 70΄ήρθε η ισοφάριση για την Παιανία από στημένη φάση, εκτέλεσε κόρνερ ο Σέλβια στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι όπου ήταν ο Παπασωτηρίου που πήδησε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 72΄ ο Κάπα έβγαλε τετ α τετ νικώντας τον Σέλβια, στο 75΄έγινε η ανατροπή σε 2-1 με πλασέ ο Λαγός, στο 82΄ο Μιρτάι λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά απέκρουσε ο διακριθείς Κάπα. Πολύ ωραία ομάδα η Παιανία, έπαιζε με τη μπάλα κάτω και αποδείχτηκε ότι τα νιάτα και ο ενθουσιασμός με σωστό τρόπο, μπορούν να νικήσουν την εμπειρία. 



Ο Παλλαυρεωτικός είχε την εμπειρία, διαθέτει ποιοτικές μονάδες ανωτέρων κατηγοριών με βαριά και δυνατά κορμιά, που κέρδιζαν όλες τις μονομαχίες. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι που το παρακολούθησε αρκετός κόσμος και το ευχαριστήθηκε. Πολυπληθής ο κόσμος του Παλλαυρεωτικού με εξέχοντα τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά που παρευρέθηκε στο γήπεδο της Παιανίας.

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελ., με βοηθούς τους Γκούβα και Παπαδιώτη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τσέρτος)  Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Κοτροζίνης, Σέλβια (93΄Κολάτος), Γκόμπλιας (91΄ Κακάι), Λαγός (78΄Παρθένης), Τσιγάρας, Μιρτάι (88΄Δημητρούλας)




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής) Κάπα, Νικολαϊδης, Κωνσταντινίδης (80΄Σπυρόπουλος), Πώχος (86΄Τσιώλης), Μπεργιάννης (75΄Θεοφανίδης), Πάνου (86΄Σουλιώτης), Αδάμης, Μπεζερά, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ Β.

Δημήτρης Παρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου